در این بخش به معرفی آثار منتخب معماران ایرانی طراحی و ساخته شده در داخل و خارج از ایران می پردازیم. دامنه نمایش آثار از اواخر دوران قاجاریه تا به امروز می باشد.
به منظور انتشار آثار خود، لطفا از طریق ایمیل با ما در ارتباط باشید.
Shadow
Slider

ویلا صفادشت

/25
 

 

 

اطلاعات عمومی پروژه

نام پروژه:  ویلای صفادشت
آدرس: کرج، چهارراه ملارد، به طرف صفادشت، اول یوسف آباد قوام، دویست بالاتر از هلال احمر، باغستان کوشک
شرکت مشاوره: دفتر معماری کامران حیرتی
معمار: کامران حیرتی
تیم طراحی: عبدالحمید ادریس آبادی، امیرعلی شریفی، سولماز طباطبایی، سپاس حقیقی، شهرزاد پوشفام
تاریخ طراحی:  1393- 1392
تاریخ اجرا: 1395- 1393
نوع پروژه: مسکونی
مساحت سایت پروژه: 2400 مترمربع
مساحت طبقه همکف: 350 مترمربع
مساحت ساخته شده: 1100 مترمربع
مهندس سازه: حسین سلیمان خانی
تاسیسات مکانیکی: حسین منفرد، فرید اسکندری، محمدرضا قانونی
تاسیسات الکتریکی: علی پیلتن
مدیر پروژه: حمید رضا پوشفام
مهندس ناظر: کامران حیرتی، عبدالحمید ادریس آبادی
عكاسان: علی دقیق، عبدالرضا بصیری
طراحان سه بعدی: آرش امینیان، امیر علی شریفی، حمید ادریس آبادی
تیم پرزانته: امیرعلی شریفی، سها نیاستی
کارفرما: هاتف کبریتچی
جوایز: رتبه اول در گروه مسکونی ویلایی، جایزه معمار سال 1395

 

ویلای صفادشت در شهرک ویلایی باغستان کوشک، واقع در حومه کرج و در زمینی به مساحت 2400 متر مربع  و زیر بنای 1100 متربع قرار گرفته است. طبقه همکف این پروژه اختصاص دارد به یک فضای نشیمن عمومی در قسمت غرب و یک فضای نشیمن نیمه خصوصی در قسمت شرق ساختمان که توسط یک فضای باز بطور کامل از یکدیگر جدا شده اند که توسط یک پل که خود در بر گیرنده تمام فضاهای خصوصی ساختمان می باشد در طبقه اول به یکدیگر متصل میشوند. یک فضای گذر که از ورودی سایت آغاز می شود و از بین ساختمان و از زیر پل اصلی عبور میکند که در این ناحیه ورودی های اصلی همکف را در دو طرف تامین میکند و در انتهای مسیر با  فضای آلاچیق خاتمه می یابد.

در قسمت غربی طبقه همکف؛ راه پله، فضای رختکن، سرویس عمومی، آشپزخانه و نهار خوری، فضای نشیمن عمومی را به مساحت 205 متر مربع شکل داده اند و در قسمت شرقی آن؛ فضای تفریحی، پنتری، فضای جکوزی، سرویس بهداشتی و راهروی ارتباطی از محوطه به داخل، فضای نشیمن نیمه خصوصی را به مساحت 145 متر مربع شکل داده اند. طبقه اول به مساحت 370 متر مربع اختصاص به 4 اتاق خواب، فضای تلویزیون و یک راه پله در منتهی الیه شرق ساختمان دارد. آلاچیق، تاسیسات و  مجموعه ورودی که خود شامل فضای ورودی پیاده، سرایداری و فضای پاکینگ می باشد در فضاهای جانبی سایت به مساحت 380 متر مربع جانمایی شده اند. سازه این پروژه در ابتدا بتونی با سقف های دال طراحی گردید ولی پس از بررس های اولیه و وجود دهنه های بزرگ که باعث ایجاد ضخامتهای نامناسب و در نتیجه حجیم شدن ساختمان میگردید تصمیم بر این شد که از سیستم سقفهای پیش تنیده جهت کم کردن ضخامت ها استفاده شود. 

 

...
استفاده از مطالب منتشره در سایت آرشیوی - تحقیقاتی معماری معاصر ایران با ذکر منبع و لینک دهی مستقیم به وب سایت مجاز می باشد.
در صورت استفاده از تصاویر پروژه ها و سایر اسناد و مدارک تصویری، عکس ها بدون هیچ دخل و تصرف در آنها من جمله کراپ کردن، مخدوش نمودن و درج لوگو استفاده گردد.

Projects-Social 1 Projects-Social 3 Projects-Social 4

 

خواندن 5991 دفعه آخرین ویرایش در شنبه, 01 آبان 1395 ساعت 10:57