در این بخش به معرفی آثار منتخب معماران ایرانی طراحی و ساخته شده در داخل و خارج از ایران می پردازیم. دامنه نمایش آثار از اواخر دوران قاجاریه تا به امروز می باشد.
به منظور انتشار آثار خود، لطفا از طریق ایمیل با ما در ارتباط باشید.
Shadow
Slider

ساختمان مسکونی روزن

/32
 

  

اطلاعات عمومی پروژه

نام پروژه: ساختمان مسکونی روزن
آدرس:  تهران، زعفرانیه، کوچه کوهرنگ، پلاک 3
شرکت مشاوره: شرکت طرح و ساخت ری را []
معماران: عباس ریاحی فرد، فری ناز رضوی نیکو
تیم طراحی: ياسر کريميان، نويد نصرا...زاده، حمید رضا گذریان، محمد قلي پور، شهرزاد پوش فام، پریسا پورشهراب، ابراهیم روستایی
تیم تهیه نقشه های اجرائی: محمود عباسی، ياسر کريميان، نويد نصرا...زاده ، حامد تابش، ریحانه رضائی، مينا وکيلي، عاطفه لطف اللهی، زهرا حدادیان 

تاریخ : 1391 - 1395
نوع پروژه: مسکونی

مساحت زمین: 1050 مترمربع
مساحت ساخته شده: 3580 مترمربع

مهندس سازه: کامران ادراکی
تاسیسات الکتریکی: رضا توکلی
تاسیسات مکانیکی: شرکت مک تل (محمد بهارستان)
مدیریت اجرا: ابراهیم حسین پور، امیرنیلفروشان

تیم اجرا: امیر نیلفروشان، موسی خوش جمال ، مرتضی زارع پور، محمد ابریشم کار، ابراهیم فولادین ،وحید بهتوئی ، جواد مدنی، پدرام برازجانی
نظارت: شرکت طرح و ساخت ري را ( یاسر کریمیان ، عباس رياحي فرد ، فري ناز رضوي نيکو )
عكاسان: پرهام تقي اف، علی دقیق، مهدی کلاهی

کارفرما: بردیا احرامیان
عامل چهار پروژه: علی اکبرزاده ، یوسف مهرنامی
جوایز: رتبه اول جایزه معمار در بخش مسکونی آپارتمانی، سال 1395

 

خواسته کارفرمای پروژه ، بنایی مسکونی در7 طبقه شامل دو واحد مشابه به همراه یک واحد تریپلکس بود . در اینجا سازماندهی فضایی با  توجه به شیب طبیعی تند زمین که از شمال به جنوب 16 متر و امکان نورگیری ودید مناسب ازضلع جنوب فراهم می باشد، درسه قسمت به گونه ای درنظر گرفته شد که هر یک از قسمت ها به صورت پلکانی بر روی شیب قرار گیرد .در اینجا بخش جنوبی به حیاط و رمپ اسپیرال ، بخش میانی به دو واحد مسکونی ، پارکینگ و مشاعات و بخش شمالی با امکان دسترسی از گذر ، به لابی ساختمان و واحد تریپلکس اختصاص یافته است.

در ضلع شمالی ، با توجه به وجود اردوگاه شهید چمران و اشراف وسروصدای ناشی ازآن، تصمیم برآن شد تا ازپوسته دوم استفاده شود.ایده پروژه پوسته ای یکپارچه از بتن سفید است که ساختمان را در برگرفته و با حفره های بیضی شکل متاثر از سیرکولاسیون وکاربری های داخلی پروژه خراشیده شده است. دراینجا با عقب نشینی حجم ساختمان از برشمالی امکان ایجاد یک نورگیر و حیاط خلوت خصوصی تحقق یافته است که در آن شکافهای پوسته ، نور را به گونه ای سازماندهی شده به درون هدایت و فضای بینابینی آرامش بخش و منحصر به فرد را دربدو ورود ایجاد می نمایند، ضمن اینکه اشراف از بیرون به داخل را بسیار محدود و امکان نورگیری حداکثر از بالا و بازشو های عریض و ازکف تا سقف را امکان پذیر می سازند. ازآنجا که درجبهه شرقی نیز به علت تعلق زمین به کارفرما امکان ایجاد این روزنه ها فراهم بود، با ادامه این پوسته بتنی ،دو وجه نمای شرقی و شمالی به صورت یکپارچه دیده شد . در ضلع جنوب به دلیل دید و چشم انداز عالی وحداقل اشراف این پوسته قطع شده و امکان ایجاد بازشو های عریض وتراسهای سبز فراهم شده است . ایده سادگی دربرخورد بیرونی ، درفضاهای داخلی پروژه اعم ازمشاعات و واحدهای مسکونی نیز امتداد یافته است.

 

...
استفاده از مطالب منتشره در سایت آرشیوی - تحقیقاتی معماری معاصر ایران با ذکر منبع و لینک دهی مستقیم به وب سایت مجاز می باشد.
در صورت استفاده از تصاویر پروژه ها و سایر اسناد و مدارک تصویری، عکس ها بدون هیچ دخل و تصرف در آنها من جمله کراپ کردن، مخدوش نمودن و درج لوگو استفاده گردد.

Projects-Social 1 Projects-Social 3 Projects-Social 4

 

خواندن 4442 دفعه آخرین ویرایش در پنج شنبه, 13 آبان 1395 ساعت 18:12