در این بخش به معرفی آثار منتخب معماران ایرانی طراحی و ساخته شده در داخل و خارج از ایران می پردازیم. دامنه نمایش آثار از اواخر دوران قاجاریه تا به امروز می باشد.
به منظور انتشار آثار خود، لطفا از طریق ایمیل با ما در ارتباط باشید.
Shadow
Slider

مرکز تجاری سام

 

اطلاعات عمومی پروژه

  

نام پروژه: مرکز تجاری سام
آدرس: تهران ، خیابان فیاضی (فرشته) ، پلاک 106، ایران
دفتر معماری: دفتر معماری کانسپت
معماران: سمیه نایب عباس، نازنین افشار، فاطمه براتی پور
اعضای تیم: رامین مهدی زاده، مریم داوود آبادی، نینا نصیری، سمیه براتی پور، آتوسا عباسی
مساحت: 2350 متر مربع فضای تجاری، رستوران و اداری و نیز 14000 مترمربع پارکینگ طبقاتی
نوع: تجاری، اداری، رستوران
تاریخ اتمام: فروردین 1392
مجری: حسن ملک پور
طراح مدلهای سه بعدی : احسان آل احمد
عکاس: آترونوش باشنگ
جوایز: رتبه دوم گروه ساختمان های عمومی در مسابقه معماری داخلی 1392

 

مرکز تجاری سام، با هدف ارائه کالاها و خدمات رفاهی با بالاترین سطح کیفیت ایجاد شده است. این پروژه از دو طبقه فضای تجاری، پنج طبقه پارکینگ و فضاهای اداری، نیم طبقه جهت خدمات رسانی به رستوران ها و یک طبقه رستوران تشکیل شده است. جهت ارتقا کیفیت فضای رستوران ها و به دست آوردن چشم انداز کامل شهری، پارکینگ ها، نیم طبقه خدماتی و رستوران ها در طبقات فوقانی ساختمان پیشبینی شده اند.

نمای دو پوسته ساختمان متشکل از لمینیت فشرده پانچ شده در لایه بیرونی و دیوارهای ماسونری طبقات پارکینگ در لایه درونی است. در شب، نورپردازی میان دو پوسته، ساختمان را شبیه به یک جعبه درخشان می کند.

پیاده روی منتهی به ورودی اصلی مرکز تجاری با سنگ های زبر و شیارخورده خاکستری طراحی شده است. ورودی با پلکان صیقلی سفید رنگ، عناصر دکوراتیو نورپردازی در سقف و آبنمای دیواری طراحی شده است، تا در تضاد با پیاده رو پیرامون برجسته تر گردد.

  • اصول کلیدی طراحی فضاهای داخلی عبارتند از:

1- ایجاد حداکثر خوانایی و شفافیت مغازه ها

2- تقویت هویت پروژه به مثابه محل عرضه کالا و خدمات مجلل

3- ایجاد یک لابی مرکزی جهت تقویت تعاملات اجتماعی و افزایش حضور عموم و برگزاری رخدادهای فرهنگی و تفریحی

لابی وسیع مرکزی با جانمایی مغازه ها حول یک بیضی شکل گرفت. شکل بیضوی لابی، دید کاملی به ویترین تمام مغازه ها از تمام زوایا ممکن ساخته است.  علاوه بر این، عناصر سازه ای در حد امکان پنهان شده و با پرهیز از ایجاد خطوط افقی و نیز به حداقل رساندن خطوط عمودی، تلاش شده که اغتشاش بصری به حداقل برسد.لابی رستوران ها که در طبقه فوقانی قرار دارد به عنوان یک فضای گذار طراحی شده است. استفاده از قطعات بزرگ شیشه های ضخیم و سیاه رنگ که بر سطح درخشان که از پشت نورپردازی شده اند معلق هستند، برای افرادی که از لابی رستوران ها عبور می کنند، فضایی سرشار از ایهام ایجاد نموده است.

 


Projects-Social 1 Projects-Social 3 Projects-Social 4

خواندن 3500 دفعه آخرین ویرایش در یکشنبه, 29 فروردين 1395 ساعت 15:54