Email: caoi.ir@post.com Telegram ID: @caoiran

ورود

ساختمان دفتر مرکزی آجر کهن سرام
خانه حاجی بابا,فیروز فیروز
مدرسه ابتدایی نور مبین
موزه‌ مردم شناسی ارامنه جلفای اصفهان
بازسازی ویلا-آپارتمان آ.اس.پ
ساختمان مسکونی پاییز ۵
خانه افرا

پروژه های اخیر

دی 09, 1403

آلیاژ آکادمی

نام: آلیاژ آکادمی / بخش فناوری مجموعه آلیاژ جوش آدرس: استان البرز، شهرک صنعتی اشتهارد دفتر معماری: دفتر معماری ایده همسازمعمار مسئول: رئوف قاسمیتیم طراحی: ساناز بیوک آقازاده،…
دی 09, 1403

دو ایوان، دو خانه

نام: دو ایوان، دو خانهآدرس: اصفهان، ایراندفتر معماری: استودیو معماری همانمعمار مسئول: بهروز شهبازیمسئول پروژه: کیمیا والیانیتیم طراحی: کیمیا محمدی ، زهرا شکرالهیهمکاران طراحی و پرزانته: مسیح مُشگ…

دفتر آی آر اِمکو

1403-05-18 بازدید:137 تهران

مِیم انگور

1403-10-08 بازدید:213 خراسان رضوی

گالری بی دیوار

1403-10-03 بازدید:313 کرمانشاه

ویلا امیردشت

1403-09-16 بازدید:983 مازندران

کارائوکه

1403-09-16 بازدید:852 خراسان رضوی

تهی وار

1403-08-25 بازدید:2119 البرز

حامیان

شرکت ونوس شیشه
کارخانه ونوس شیشه با شعار نگاه نو- بنای نو، در سال ۱۳۸۳ فعالیت خود را در زمینه تولید انواع شیشه های مورد استفاده در صنایع ساختمانی و خودرویی آغاز نموده است. ونوس شیشه  با بهره گیری از پرسنل مجرب و متخصص، قادر به تولید انواع شیشه های ساختمانی و خودرویی مطابق با استانداردهای بین المللی است.
مبلمان اداری فرآذین

فرآذین طراح و تولید کننده با کیفیت ترین پارتيشن ها و محصولات مبلمان اداری متنوع در طرح های مختلف می باشد. این شرکت با زمینه فعالیت در معماری داخلی در سال ۱۳۷۱ تاسیس شد و پس از سال ها تجربه، مطالعات و طراحی ساخت سیستم پارتیشن اداری را در سال ۱۳۸۴ آغاز نمود.

شهرنگاری

در بسیاری از موارد اطلاعاتی در مورد بناهای معاصر ایران که در کل کشور ساخته شده اند، وجود ندارد و در پی بی خبری از ارزش های معمارانه آثار، در خیلی از مواقع تخریب می شوند. بخش شهرنگار با تصویربرداری داوطلبانه کاربران در شهرهای مختلف ایران، بناهای معاصر ساخته شده خلال سالهای 1300 الی 1360 را جمع آوری و در معرض دید عموم قرار می دهد.

مشاهده آلبوم ها

اهداف ما

صفحه نخست | معماری معاصر ایران


پترنیتکچر

پترن چیست؟ چگونه به وجود می آید؟چه کاربردهایی میتواند داشته باشد؟ پترن چه نسبتهایی با طراحی و ساخت دارد؟ و پترنها چگونه بر محیط های انسان ساخت اثر می گذارند؟  پترنها در عرصه طراحی ایران معاصر چه نمودی دارند؟ نسبت پترنهای تاریخی و معاصر چگونه است؟

اگر به کاوش در پاسخ این پرسش ها علاقمندید، اگر شما هم با مشاهده نقوش سنتی مجذوب این پیچیدگی می شوید، اگر الگوهای برآمده از طبیعت را الهام برانگیز می یابید، اگر علاقمندید که ساعت ها به کمک رایانه تان به کاوش در فرمها و الگوهای تولید شده به وسیله الگوریتم ها بپردازید، اگر الگوهای تکرار شونده در بافتهای شهری و رفتارهای اجتماعی را پر اهمیت می دانید، و یا فارغ از این موارد به شیوه خودتان به طراحی و بیان پترنها علاقمند هستید، این رویداد برای شما است.

پترنیتکچر فرصتی است تا طراحان ایران معاصر، در داخل و خارج از کشور، اندیشه های خود را در این باب به نمایش گذاشته تا فضایی جهت هم افزایی علمی و هنری فراهم آید. پترنیتکچر بر آن است تا با ایجاد تعامل میان طراحانی از گرایشهای گوناگون، که در ساخت محیط مشارکت دارند، زمینه ای برای گفتگو، نقد و بازخوانی این ایده ها ایجاد نموده و از این طریق به پاسخی برای پرسش “نمودهای مفهوم پترن در طراحی محیطهای انسان ساخت ایران معاصر” دست یابد.

 

رويداد پترنیتکچر شماره ۲
فراخوان دریافت طرح‌های پیشنهادی
“کاربرد پترن در محیطهای انسان ساخت ایران معاصر”

پترنیـتکچر در دومین رویداد خود از طراحان ایرانی در رشته های مختلف هنری و معماری دعوت می کند تا پروپوزالهای خود را با موضوع ”کاربرد پترن در محیطهای انسان-ساخت ایران معاصر” ارائه نمایند.


پایان مهلت ثبت نام: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸
پایان مهلت ارسال آثار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۸

دانلود اطلاعات كامل و مدارك فراخوان شماره ۲ | كليك كنيد |
بعد از مطالعه كامل شرايط رويداد، جهت ثبت نام به لينك مربوطه مراجعه كنيد. | لینک ثبت نام |
وبسایت رویداد:
 
www.patternitecture.com

 

PATTERNITECTURE EVENT 2
Call for proposals
“implementation of pattern in contemporary built environments of Iran”

Patternitecture invites designers from various fields of art and architecture to send their proposals entitled “implementation of pattern in contemporary built environments of Iran”.

End of registration: May 10, 2019
End of proposal submissions: May 22, 2019
More information is available in our website: patternitecture.com