Email: caoi.ir@post.com Telegram ID: @caoiran

ورود

ساختمان دفتر مرکزی آجر کهن سرام
خانه حاجی بابا,فیروز فیروز
مدرسه ابتدایی نور مبین
موزه‌ مردم شناسی ارامنه جلفای اصفهان
بازسازی ویلا-آپارتمان آ.اس.پ
ساختمان مسکونی پاییز ۵
خانه افرا

پروژه های اخیر

تیر 14, 1403

آپارتمان خط آبی

نام: آپارتمان خط آبی/آدرس: خوزستان، بندر ماهشهر/دفتر معماری: شرکت آسو آب و آیینه/معمار مسئول: محمد امینی/تیم طراحی: فاطمه ملکی، سپهر پارسایی، علی اعظمیتاریخ: ۱۴۰۲/زیربنا: ۳۰۰ مترمربع/نوع: مسکونی/مهندس سازه:…
تیر 14, 1403

تنیس کورت امیردشت

نام: تنیس کورت امیردشت/آدرس: مازندران، کلارآباد، شهرک امیردشت، خیابان هفتم/دفتر معماری: شرکت معماری و ساخت مرز زیستن/معماران مسئول: ساسان توکلی ، شقایق جامی/طراحی منظر: علیرضا سلیم پورتاریخ: دی…

تترا فودهال

1402-10-13 بازدید:390 خوزستان

باغ سیب

1402-10-13 بازدید:478 تهران

ساختمان همبود

1402-10-13 بازدید:418 ایلام

آپارتمان ۱+۵

1402-10-13 بازدید:405 تهران

ساختمان دولت

1402-10-13 بازدید:314 تهران

حامیان

شرکت ونوس شیشه
کارخانه ونوس شیشه با شعار نگاه نو- بنای نو، در سال ۱۳۸۳ فعالیت خود را در زمینه تولید انواع شیشه های مورد استفاده در صنایع ساختمانی و خودرویی آغاز نموده است. ونوس شیشه  با بهره گیری از پرسنل مجرب و متخصص، قادر به تولید انواع شیشه های ساختمانی و خودرویی مطابق با استانداردهای بین المللی است.
مبلمان اداری فرآذین

فرآذین طراح و تولید کننده با کیفیت ترین پارتيشن ها و محصولات مبلمان اداری متنوع در طرح های مختلف می باشد. این شرکت با زمینه فعالیت در معماری داخلی در سال ۱۳۷۱ تاسیس شد و پس از سال ها تجربه، مطالعات و طراحی ساخت سیستم پارتیشن اداری را در سال ۱۳۸۴ آغاز نمود.

شهرنگاری

در بسیاری از موارد اطلاعاتی در مورد بناهای معاصر ایران که در کل کشور ساخته شده اند، وجود ندارد و در پی بی خبری از ارزش های معمارانه آثار، در خیلی از مواقع تخریب می شوند. بخش شهرنگار با تصویربرداری داوطلبانه کاربران در شهرهای مختلف ایران، بناهای معاصر ساخته شده خلال سالهای 1300 الی 1360 را جمع آوری و در معرض دید عموم قرار می دهد.

مشاهده آلبوم ها

اهداف ما

صفحه نخست | معماری معاصر ایران


مرمت و نگهداری معماری و بنا از جمله مباحثی است که متاسفانه در کشور مل توجه زیادی به آن نشده و مسئله بسیار پیش پاافتاده تلقی میگردد. رشد روزافزون جمعیت و توسعه افقی شهرهای کشور باعثتخریبزمین های زراعی و تغییر کاربری آنها شده است بطوریکه این مساله، آب و هوای شهر ها را دچار چالش شدید کرده و نگرانی های بسیاری را برای مسولان بوجود آورده است ازاین رو یکی از راهکارهای حل این معضل، مرمت و نوسازی مکان های فرسوده میباشد که متاسفانه به جهت اعمال طرح های تقلیدی نامتناسب با شرایط فرهنگی و اجتماعی هر شهر، از منابع موجود و در دسترس استفاده بهینه صورت نگرفته است.